Accueil
Notre gamme
Make hummus not war
Spread pesto not hate
Dip into a better world
Ahoy food sailor
À propos de nous
Recettes
Contacter
Français
fr
Nederlands
nl
English
en
RECETTES
Recepten
VENUSSCHELPEN MET ZOETE AARDAPPELDIP EN MEDITERRANE AUBERGINEDIP
par Jürgen De Gelaen
•
15 juil., 2021
Venusschelpen met MEDLINE zoete aardappel en Mediterrane auberginedip. Afgewerkt met lamsoortjes en fijngesneden selder.
GEBAKKEN ANSJOVIS MET ZOETE AARDAPPELDIP
par Jürgen De Gelaen
•
15 juil., 2021
Gebakken ansjovis met MEDLINE zoete aardappel. Afgewerkt met gegrilde limoen en rock chives.
ENTRECOTE MET NOTENTAPENADE
par Jürgen De Gelaen
•
15 juil., 2021
Entrecote met MEDLINE notentapenade, gebakken paksoi en zoete aardappelen. Afgewerkt met sojavinaigrette en daikon cress.
MOZARELLA MET NOTENTAPENADE EN ANSJOVIS
par Jürgen De Gelaen
•
15 juil., 2021
Mozarella met MEDLINE notentapenade en ansjovis. Afgewerkt met rode biet, tomaatjes en kruiden.
GEROOKTE ZALM MET EDAMAMEPESTO
par Jürgen De Gelaen
•
15 juil., 2021
Gerookte zalm met edamamepesto, avocado, gegrilde mango en limoen. Afgewerkt met vinaigrette van pesto, frambozenstukjes en tuinkers.
DIPSCHOTEL BLAUWE KAASDIP
par Jürgen De Gelaen
•
15 juil., 2021
Dipschotel met blauwe kaas dip, ananas, mango, aardbeien, blauwe bessen en appel. Afgewerkt met blauwebessenazijn en kikunacressbloemen.
INKTVIS MET LIBANESE HUMMUS EN SWEET AFRICAN PEPPER
par Jürgen De Gelaen
•
15 juil., 2021
INKTVIS MET LIBANESE HUMMUS EN SWEET AFRICAN PEPPER
LAMSKOTELETTEN MET LIBANESE HUMMUS
par Jürgen De Gelaen
•
15 juil., 2021
Lamskoteletten met MEDLINE Libanese hummus, jonge wortelen en sweetpea. Afgewerkt met gebakken courgetten, geitenkaas en lavendel.
GAMBA'S MET NOTENTAPENADE
par Jürgen De Gelaen
•
29 juin, 2021
Gamba’s met MEDLINE notentapenade en courgette spaghetti afgewerkt met sweet African pepper dip; champignons, en verse kruiden.
PIZZA POMPOEN-GEITENKAAS
par Gianni Isella
•
10 mai, 2021
Pompoen geitenkaas als basissaus voor de pizza, afgetopt met blauwe kaas, gestoofd mosterdblad, blauwe pruimen en salie.
Plus de posts
Adresse
Industrielaan 8, Ternat, Belgique
Contactez-nous
32 2 569 21 90
info@deldiche.be
Heures d 'ouverture
Lun - Ven
9:00
-
17:00
Sam - Dim
Fermé
Ce site est développé avec le soutien de
Share by: