RECEPTEN

Recepten

door Jürgen De Gelaen 15 jul., 2021
Venusschelpen met MEDLINE zoete aardappel en Mediterrane auberginedip. Afgewerkt met lamsoortjes en fijngesneden selder.
door Jürgen De Gelaen 15 jul., 2021
Gebakken ansjovis met MEDLINE zoete aardappel. Afgewerkt met gegrilde limoen en rock chives.
door Jürgen De Gelaen 15 jul., 2021
Entrecote met MEDLINE notentapenade, gebakken paksoi en zoete aardappelen. Afgewerkt met sojavinaigrette en daikon cress.
door Jürgen De Gelaen 15 jul., 2021
Mozarella met MEDLINE notentapenade en ansjovis. Afgewerkt met rode biet, tomaatjes en kruiden.
door Jürgen De Gelaen 15 jul., 2021
Gerookte zalm met edamamepesto, avocado, gegrilde mango en limoen. Afgewerkt met vinaigrette van pesto, frambozenstukjes en tuinkers.
door Jürgen De Gelaen 15 jul., 2021
Dipschotel met blauwe kaas dip, ananas, mango, aardbeien, blauwe bessen en appel. Afgewerkt met blauwebessenazijn en kikunacressbloemen.
door Jürgen De Gelaen 15 jul., 2021
INKTVIS MET LIBANESE HUMMUS EN SWEET AFRICAN PEPPER
door Jürgen De Gelaen 15 jul., 2021
Lamskoteletten met MEDLINE Libanese hummus, jonge wortelen en sweetpea. Afgewerkt met gebakken courgetten, geitenkaas en lavendel.
door Jürgen De Gelaen 29 jun., 2021
Gamba’s met MEDLINE notentapenade en courgette spaghetti afgewerkt met sweet African pepper dip; champignons, en verse kruiden.
door Gianni Isella 10 mei, 2021
Pompoen geitenkaas als basissaus voor de pizza, afgetopt met blauwe kaas, gestoofd mosterdblad, blauwe pruimen en salie.
Meer posts
Share by: